tillbaka.gif (1379 bytes)

    

  
        

 
   

   
   
   
 - Support
 - Om Syd-Com
  
 - Kontakta Syd-Com

 

 

 

 Headsets        
SH330demo.jpg (19026 bytes) Vi erbjuder komplett program av headset från de  största tillverkarna i världen.Klicka på respektive varumärke för att komma till resp sökmotor som vägleder dig till ett perfekt anpassat headset till din fasta eller bärbara telefon eller till din dator.
Sennheiser
Kontorsheadset från Sennheiser När du måste ha full koncentration på ditt arbete och fokusera på detaljer hjälper Sennheiser officeheadset dig att ha full kontroll och fokusering på det som är viktigt. Lätta och bekväma att bära, frihet att använda båda händerna till ditt arbete utan att bli distraherad

I 60 år har namnet Sennheiser varit synonymt med topp-kvalites produkter och skräddarsydda lösningar inom varje aspekt av inspelning,överföring och återgivning av ljud.

                                           logosencom.gif (3840 bytes)
Plantronic

Plantronics introducerade sitt första lättviktsheadset 1962 och är idag världsledande på kommunikationsheadset med lösningar till kontors- och bordstelefoner, trådlösa telefoner, mobiltelefoner, IP-telefoni, datorer och SoftPhones.

Plantronics headset används idag av företag över hela världen och har även förekommit i ett flertal olika filmer och TV-serier. Plantronics har även figurerat i historiska samanhang som till exempel då de historiska orden "That´s one small step for man, one giant leap for mankind" sändes från månen 1969 i ett headset från Plantronics. Idag används Plantronics headset även inom kritiska områden såsom trafikledning, nödnumret 112, larmcentraler och börsen. Det är känslan av innovation och nytänkande som ligger till grund för alla Plantronics produkter - oavsett om det gäller headset till arbetet, hemmet eller fritiden

                                              
Netcom
GN bygger genom varumärket Jabra vidare på sin ställning som en av världens ledande och snabbast växande leverantörer av handsfree-lösningar för kommunikation. GN har 1 800 anställda över hela världen och utvecklar, tillverkar och marknadsför många olika typer av headset. Allt från trådlösa headset för att använda med  till trådlösa och trådbundna headset för användare på kontor och Contact Centers. GN tillverkar också originalutrustning för många kunder över hela världen, inklusive mobiltelefon-, dator-  och handdatortillverkare.
                                               Jabra.JPG (1592 bytes)
                                                       etcom

<-- Tillbaka till förra sidan