tillbaka.gif (1379 bytes)
                                                                                                     
   storbritannien.gif (3966 bytes) tyskland.gif (1423 bytes)
   
 Support
Kontakta oss  

 

 

  AB Syd-Com         IP baserade kommunikationslösningar
bro.jpg (12161 bytes)

Telefonväxlar är vår specialtet.Vi har levererat telefonväxlar i Malmö och Skåne sedan 1989.Vi är en av de största leveratörerna på Panasonic telefonväxlar.En Telefonväxel från Panasonic blir oftast en trogen arbetshäst under många år.

Numera levererar vi även molntjänstbaserade växellösningar med full integrarion av smertphones

Vår affärsidé är att erbjuda kundanpassade helhetslösningar från de ledande leverantörerna inom tele-och datakommunikation på en alltmer integrations- inriktad lokal och global marknad.

Syd-Com skall erbjuda en totallösning innefattande produkter,installation, service och utbildning för såväl små som stora affärsområden och vara en aktiv partner för våra kunder i takt med att marknader förändras och teknologier migrerar.

Syd-Com är sedan 1976 väl etablerade och konsoliderade i den expansiva Öresundsregionen

Syd-Coms unika profilering med bred rikstäckande tele-och datakompetens, och med produkter från världsledande leverantörer som Panasonic garanterar våra kunder tillgången till den mest  kostnadseffektivaste kommuniktionslösningen oavsett storlek.

Kenneth Persson
VD

In English

Auf deutsch

P1010Sydcomfront1.jpg (34554 bytes)

Företagens kommunikationer har tills nu varit en mix av Fast Telefoni,Bärbar Telefoni bestående av både kontorstelefoner och mobiltelefoner samt bredband och data.Dessa delar har varit mer eller mindre separerade från varandra med separata underhållsavtal och dåligt utnyttjande av information.Modern teknik gör det möjligt att integrera allt informationsflöde på företaget oavsett geografisk placering.

Mobiltelefonsystem kan idag erbjuda avancerade växelfunktioner,telefonväxlar kan logga in mobiltelefoner som anknytningar,datorer och telefonväxlar har fått gemensamt språk så att de kommunicera med varandra,bredband gör det möjligt att skapa avancerade hemarbetsplatser över hela jordklotet.Branschkontor kan anslutas över bredband utan behov av investeringar i telefonväxlar och linjer.Web baserade kameror kan förmedla bilder över IP över internet och över mobiltelefoner som MMS.Den nya tekniken medför sänkta kostnader för kommunikationssystemen.I detta avancerade pussel vill vi gärna vara er konsult och partner.

Telefonväxlar Skåne Telefonväxlar Malmö Telefonväxel Skåne  Telefonväxel  Malmö

Panasonic Telefonväxlar   Panasonic Telefonväxel

Övervakningskameror IP-kameror IP kameror

Panasonic övervakningskameror

<-- Tillbaka till förra sidan